Diskuse

Mezi uprchlíky

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JU

J51a39n 94U97l30r95i36c79h

28. 9. 2017 11:21

Super, neni nad to integrovat immigranty tak, ze je rozdelime do skupin podle pohlavi. Melo by to byt presne naopak, jedine smisene tridy. Jeste bych tam pridal cvicne par zidu, homosexualu a ateistu, aby jim bylo jasne ze tady to funguje jinak.

Nelibi, tak se vrat tam odkud jsi prisel. Procpak nekdo neudela pruzkum v tech taborech, jak se stavi k nekterym otazkam, jako je pravo statu Izrael na existenci, to ze jejich dcery se samy rozhodnou co si oblecou a s kym se budpu stykat, a treba i to ze jejich nadrizeny muze byt homosexual, nebo ateista?

64 0
možnosti
JH

J33a71n 37H31l51e68d83í29k

28. 9. 2017 16:05

p Ulrich - dík - to fakt sedí !!

3 0
možnosti
TK

Velmi podobnou pozitivní zkušenost si můžete zajistit třeba od vděčných pejsků v útulku. Nikdo ale nepochybuje o tom, že ty pejsky není možné volně vypustit do našich ulic.

22 2
možnosti
ZH

Srovnáváte lidi s pejsky? Jak typické.Rv

1 14
možnosti
Foto

Třítýdenní pobyt v uprchlickém centru je příliš krátký na to, aby se z toho daly dělat nějaké obecné závěry. Navíc autorka tam přišla do styku pouze s mladými uprchlicemi, zatímco mezi uprchlíky převažují muži.

28 1
možnosti
VV

Sice kratky, ale porad lepsi nez reakce lidi kteri v zivote zadneho uprchlika nespatrili.

4 2
možnosti
Foto

Zajímavé informace, karma R^

0 0
možnosti

Ta Sally, kterou jste tak obdivovala, bylo to nejhorší, co mohlo přijít. Místo aby vysvětlovala, že tady platí úplně jiná pravidla, podporovala postoje neevropské.

57 0
možnosti
HM

Přesně tak. Od úplného začátku jsou ujišťováni, že jejich islámské zvyky budou podporovány a nemusí se ničemu přizpůsobovat. Výsledky známe.

32 0
možnosti
SM

Dve poučenia: 1.Uz od samého začiatku nie sú ochotní akceptovať naše pravidlá. 2 .Dozaduju sa naplnenia svojich nereálnych predstáv.

63 0
možnosti
DT

Nakousla jste zajímavý problém. I ti "málo" problematičtí připrchlíci nejsou ochotní akceptovat naše pořádky. Vy tomu můžete říkat vzletně "bojovat o život". Jiní to vidí jako absenci disciplíny, sebekontroly a také nezačlenitelnost.

83 0
možnosti
ES

Děkuji za objektivní popis bez pokusu vnutit čtenáři určitý postoj. Pro mě je klíčové sdělení, že ty příchozí si Evropu idealizovaly a jsou zklamané: to nutně (u jejich mužů) vyústí ve frustraci a nenávist.

32 0
možnosti
Foto

Víte, to co popisujete je asi skutečný obrázek a věřím tomu. Ale problém je už v nastavení. Proč má mít nějaké dopolední vzdělávání výhradně ženské posluchačky? Pokud někdo zdrhá do Evropy tak hned od začátku by měl také evropské zvyklosti přebírat. A je špatně že ten, kdo ten tábor spravuje vůbec nějakou segregaci muži/ženy připouští, organizuje a podporuje. To je ten zásadní problém.

79 0
možnosti
Foto

Máte pravdu v tom, že segregace muži/ženy v táboře odporuje evropským zvyklostem. Na druhé straně v tom táboře nejsou žádní Evropané, jen uprchlíci z muslimských zemí. Kdyby je na dopolední vzdělávání dali hned dohromady, asi by to nedělalo dobrotu - hodně mužů by tam asi zlobilo a ženy by měly asi zábrany se projevit.

2 11
možnosti
  • Počet článků 8
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 5809x
Jsem jenom obyčejná holka, která se i přes veškeré překážky a okolnosti snaží žít svůj život.

Seznam rubrik